»Akademiska Hus


En av våra ramavtalskunder är Akademiska Hus. Uppdragen är både i mindre och större skala, här exempelvis utför vi panelbyte på en av deras fastigheter på Campusområdet i Linköping.

»Katrineholm Tekniska Verken


Wilzéns bygger på uppdrag av Tekniska Verken en ny kontorsbyggnad i Katrineholm, 700 kvm stort fördelat på 2 plan.  I skrivande stund är grundläggningen klar och lagom till jul kommer ytterväggarna monteras.

»Fyrtek


Arbetet fortskrider av industrihallen på Idögatan. Fyrtek Fastigheter AB är beställaren och lokalen kommer att innehålla lager och kontorsdel.

»Linköpings Kommun


Wilzèns har utfört trafiksäkerhetsåtgärder i Linghem, Linköping på uppdrag av Linköpings Kommun.

»Vallastaden


Stomresningen fortsätter på hus nummer två i Vallastaden och nu är vi uppe på andra våningen. När huset står klart ska det innehålla 22 st bostadsrätter. Beställare är Dragetgruppen/Manor Invest.

»Förskolan Knopvägen i Linköping


Vi renoverar förskolan på Knopvägen i Linköping på uppdrag av en av våra ramavtalskunder Lejonfastigheter. 

Lekhallen är nu snart färdigställd och det betyder att projektet börjar gå mot sitt slut. 

Vi har under 2017 utfört en totalrenovering av bla invändiga ytskikt och ventilerade golv.

»Klinga Norrköping


Området Klinga söder om Norrköping expanderar och där uppför Wilzéns en industrihall med kontor och Lager på uppdrag av Landwood Estate.

Just nu är väggarna monterade och taket ska på.

»Personalaktivitet på Wilzéns


I veckan förflyttade vi vårt personalmöte från våra lokaler på Idögatan till Gokartarenan i Norrköping.  Information från VD, lunch och Grand Prix stod på schemat.

55 tappra förare stred om segern i ett lite blött och halvblåsigt Norrköping och vi gratulerar lag "Gul" till en välförtjänt förstaplats. Vi  vill även passa på att tacka Gokartarenan för en väl genomförd aktivitet!

»Vallastaden


Bo och Samhällsexpo 2017 är nu avslutat och Wilzéns har nu påbörjat byggandet av hus nr 2 på uppdrag av Draget gruppen.

»Svevia Linköping


På uppdrag av Svevia fastigheter har Wilzéns renoverat Svevias lokaler i Linköping.  Vi har renoverat samt byggt upp en helt ny layout med bla konferensrum, kök, lounge, kontorslandskap, gym, bastu, omklädningsrum och tysta rum.

Wilzéns
 Idögatan 31, 582 78 LINKÖPING
013-13 31 44
info@wilzens.se

Wilzéns
 Idögatan 31, 582 78 LINKÖPING
013-13 31 44
info@wilzens.se