»Grönfinken


Vi önskar alla en trevlig helg med en solig bild från förskolan Grönfinken i Skäggetorp som stod klar och slutbesiktigad förra fredagen.

»Grönfinken slutbesiktigad


På uppdrag av Lejonfastigheter har nu Wilzèns uppfört och färdigställt förskolan Grönfinken på Nygårdsvägen 15 i Linköping. Totala ytan är 1600 m2 i två plan och ca 7000 m2 utvändig miljö. Förskolan kan ta emot ca 140 st barn och inflyttning är planerad till 15:e september 2017.

Bland företag som har deltagit i projektet hittar vi Wilzéns som huvudentreprenör. Ventilation, värme och sanitet Assemblin. Elinstallation Caverion Sverige. Golventreprenör Prima Golv & Kakel. Måleriarbeten Måleri & Kakel i Östergötland samt Heras stängsel och Peab Asfalt. Tack för ett gott samarbete!

»Bo- och Samhällsexpo Vallastaden


Wilzéns är redo för Expo Vallastaden 2-24 september. På uppdrag av Draget gruppen uppför vi ett trähus sk Passivhus i 4 våningar. Byggnaden innefattar 18 lägenheter och 5 lokaler. Under mässan är man välkommen in på visning i 2 av lägenheterna och en av lokalerna kommer hållas öppet som café.

»Fyrtek


Vi fortsätter att bygga på Idögatan! Nu på uppdrag av Fyrtek Fastigheter som har beställt industrihall och kontor.

620 m2 stor blir byggnaden och markarbeten är i full gång för ett färdigställande till december månad.

»Full fart efter semestern!


Nu är vi fulltaliga på firman efter sommaren och semester. Vi är inne i sluttampen på Wilzéns nya industrilokal på Idögatan. Innerväggar och fasad är uppe, elektrikern jobbar för fullt och likaså VVS. Till oktober ska byggnaden stå klar redo för första hyresgästerna att flytta in.

»Sommar och semester!


Wilzéns tar välförtjänt semester och stänger helt v.29 och 30. Tack kunder och leverantörer för våren och på återseende efter sommaren!

»Danagård Ödeshög.


En ny tillbyggnad på 1350 m2 står besiktad och klar för att tas i bruk.

Den innehåller lager och produktionsutrymmen samt kontor och konferens.

Vill tacka kunder och medarbetare för ett fantastiskt bra arbete tillsammans.

»Vallastaden


Bostadshuset som vi bygger  i Vallastaden på uppdrag av Manor Invest börjar ta höjd. Den här veckan gör vi tätt hus och fasaden färdigställs. Sen tar det invändiga arbetet vid.

»GLAD MIDSOMMAR!


Wilzéns önskar alla en glad midsommar och bjuder på en solig bild från vår egna nybyggnation på Idögatan. Till vänster skymtar Jeltecs fastighet som vi uppförde under 2015-2016 och rakt fram skymtas våra lokaler som vi byggde och vi flyttade in i 2011.

»Danagård

Ödeshög

Byggnationen av industrifastigheten i Ödeshög på uppdrag av Danagård börjar gå mot sitt slut.

Nu gjuter vi lastkajen inför slutbesiktning och underentreprenörerna slutmonterar invändigt.

Wilzéns
 Idögatan 31, 582 78 LINKÖPING
013-13 31 44
info@wilzens.se

Wilzéns
 Idögatan 31, 582 78 LINKÖPING
013-13 31 44
info@wilzens.se