Lediga tjänster

VD Wilzéns Mark

Drivs du av affärer och är en trygg ledare med höga ambitioner?
Då är rollen som VD för Wilzéns Mark en stor möjlighet för dig!

På Wilzéns ligger våra värderingar som en grund för vårt företagsklimat. ”Vi bygger på förtroende”, ”Ställer upp för varandra” och är ”Är enkla att samarbeta med”.

Arbetsuppgifter

Som VD tar du helhetsansvaret för att driva och utveckla bolaget mot våra ambitiösa mål. Du hanterar strategiska frågor men du är även aktiv operativt och tar ansvar för kundanskaffning och utveckling av affären och våra medarbetare. 

Som person

Vi söker en ledare och lagspelare som förstår värdet i att samarbeta och ständigt utveckla uppdraget och din organisation. Du är strukturerad och noggrann och delar Wilzéns värderingar och vår ledarpolicy. För att passa in i rollen så bör du vara driven, prestigelös och gillar att göra affärer!

Kvalifikationer

Du har sannolikt en bakgrund från anläggning/byggbranschen. Du har gedigen ledarerfarenhet och van att självständigt ansvara för att leda en organisation att nå resultat. Det är meriterande om du har erfarenhet från Mark & Anläggning men inget krav.

Du är trygg och kunnig inom officepaketet och har erfarenhet av att arbeta med moderna kalkylprogram, samt i ekonomistyrningssystem. Du har med fördel erfarenhet av att rapportera till en styrelse.

Vi erbjuder en spännande roll i ett bolag med högt tempo och god lönsam tillväxt. Ambition är att i Wilzéns Mark dubbla omsättningen med bibehållen vinstmarginal till 2026.

Wilzéns är ett bygg- och anläggningsföretag verksamt i Östergötland. Totalt är vi drygt 140 medarbetare och under 2022 omsatte vi drygt 500 Mkr. Wilzéns Mark omsätter ca 125 Mkr med gott resultat och har 25 kompetenta och drivna medarbetare.

Har du andra frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Chef Torbjörn Malmström på tel 070-287 36 00

Ansök med CV o personligt brev till rekrytering@wilzens.se senast 27 Oktober. Vi gör urval fortlöpande så skicka gärna din ansökan omgående.