Wilzéns består av flera operativa verksamheter – Bygg, Mark, Måleri och HTC-slipning. Genom åren har våra uppdrag stadigt utökats, både i antal, bredd och omfattning, bland annat i form av ramavtal och större entreprenader. Idag har Wilzéns ett sjuttiotal engagerade medarbetare, men planen är att fortsätta växa. Och då behöver vi bli fler!

Är du nyfiken på oss eller vill höra dig för om lediga tjänster, välkommen att kontakta oss via mejl till info@wilzens.se.

”Synen på personalen är att vi ska må bra och ha det bra. Sedan har vi väldigt fria tyglar också. Bara vi gör vårt jobb får vi göra vad vi vill. Det är nog ganska unikt i branschen.”

Arvid Karlsson, arbetsledare

Trivas

Vissa saker gör att folk trivs på jobbet. Känslan av att vara en i gänget. Goda relationer med cheferna. Bli sedd och känna delaktighet. Få frihet under ansvar. Vara stolt över sin yrkesroll och över företaget. Allt det där tycker vi att vi lyckas riktigt bra med.

Leva

Vi har mycket att göra och vissa perioder är väldigt intensiva. Vi behöver jobben för att företaget ska må bra. Men för att människorna ska må bra behöver vi också det andra. Rasterna, småpratet och de gemensamma aktiviteterna. Tid för vila, familj, vänner och nöjen. När vi får balans i livet blir det bäst – även för Wilzéns.

Lära

Wilzéns har otroligt mycket duktigt folk. Unga talanger som ger oss ny kunskap och inspiration och erfarna personer med enorm yrkesskicklighet. Oavsett ålder och bakgrund ska alla ha möjlighet att utvecklas och lära sig mer. Här är de årliga medarbetarsamtalen mycket värdefulla. Samtidigt lär vi oss nya saker av varandra och för varje nytt uppdrag.

Må bra

På Wilzéns mår vi bra. Men vi kan alltid se till att må ännu bättre. Förutom regelbundna hälsoundersökningar får alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag. Vi kör padel, spelar innebandy och pingis, och peppar varandra att delta i exempelvis Blodomloppet och Tallbodaloppet. Ingen press, men vi brukar ha riktigt bra uppslutning.

Skydda

Vår bransch är utsatt när det gäller arbetsplatsolyckor. Wilzéns har varit förskonade från allvarliga incidenter, men så jobbar vi också förebyggande genom planering, samordning och uppföljning. Inför varje projekt ska alla få ta del av aktuella säkerhetsföreskrifter och förses med rätt skyddsanordningar, verktyg och skyddskläder. Sådant tummar vi inte på.

Leka

Att ha roligt är allvarliga saker. Undersökningar visar att det är viktigare för lyckan att kul på jobbet än att ha familj. Och vi med familj har ju gärna mera kul. Hos Wilzéns är julfest och sommarfest stående arrangemang, ofta med något tema eller uppträdande. Vi försöker också få till en årlig gemensam resa. Skidåkning i Sälen är exempelvis aldrig fel. Däremellan blir det spontana after work och en och annan pingisturnering på kontoret.

”Trots att vi har vuxit mycket genom åren finns hjärtat kvar i företaget – Wilzénsandan. Det har vi Andreas att tacka för.”

Vedat Cakar, Snickare

”Friheten i kombination med det omväxlande arbetet ger en dimension som det är svårt att hitta på något annat ställe.”

Daniel Dahlgren, Snickare

”Vi har en jäkla bra arbetsmoral, alla gör sitt yttersta. Och gruppkänslan outstanding! Alla pratar med alla och vi gör mycket roligt tillsammans. Trivs man är det inga problem att göra det lilla extra.”

Linus Bornemo, Projekledare

Här hittar du en samlad presentation om Wilzéns – hur det började, vad vi kan, vår kultur och vår vilja.